De meest populaire Roompot vakanties op een rij

Ben je wel toe aan een fijne vakantie met je gezin en wil je graag binnen de landsgrenzen blijven? Dan heb je de juiste blog gevonden, want in dit artikel zetten we een paar populaire Roompot vakanties voor je op een rij. Deze locaties worden niet voor niets geregeld geboekt, want ze zijn leuk voor het hele gezin. Dus sta jij op het punt een lekkere vakantie te boeken? Check dan eerst even de drie onderstaande locaties.

Roompot Bospark de Schaapskooi

Op nummer 1 in het lijstje Roompot vakanties vind je Bospark de Schaapskooi. De locatie is een van de aspecten waarom deze plek zo populair is. Deze camping ligt namelijk midden op de Veluwe. Dit nationale park is werkelijk prachtig in elk seizoen, en zeker de moeite waard om met het hele gezin te bezoeken. Op de Veluwe kun je heerlijk wandelen en eindeloos lange fietstochten maken, en toch steeds een ander uitzicht hebben. De camping zelf is super leuk voor kinderen, want er zijn voldoende manieren waarop ze zich kunnen vermaken. Bij de Kids Club bijvoorbeeld, maar ook in het overdekte zwembad of een van de speeltuintjes. De ruime camping biedt allerlei verschillende overnachtingsmogelijkheden, en je kunt zowel met eigen caravan of camper komen als een accommodatie huren, net wat je wilt.

Roompot Hunzepark

De tweede aanrader is Roompot Hunzepark. Deze krijgt zelfs een nog hogere score van bezoekers dan de eerste optie, namelijk een gemiddelde van een 8.2! Dit park ligt in tegenstelling tot Bospark de Schaapskooi middenin de Drentse natuur. Het is wat minder centraal gelegen, maar dat maakt het niet minder leuk. Het is namelijk de moeite waard om helemaal naar het noorden te rijden voor een midweek of zelfs enkele weken in het Roompot Hunzepark, want het zwembad is enorm, er is tevens een recreatieplas en er worden veel outdoor activiteiten georganiseerd. Zowel voor kinderen als voor volwassenen is dit een super leuke locatie, waar je even helemaal tot rust komt.

Roompot Vakantiepark de Katjeskelder

Ook dit is een echte topper in de categorie Roompot vakanties. De Katjeskelder is een super gezellig vakantiepark, dat in een bosrijke omgeving in Oosterhout (Noord-Brabant) ligt. Deze locatie maakt het park perfect voor mensen die in het Zuiden van het land wonen. Het is een heel gemoedelijk park, dat zowel een binnen- als buitenzwembad heeft. Er is super veel te doen, zoals biljarten, midgetgolfen, trampolinespringen, lasergamen en zelfs bowlen. Je zult je dus geen minuut vervelen als je op Roompot Hunzepark verblijft. Doordat je er ook elektrische fietsen kunt huren kun je bovendien de groene omgeving verkennen en er gezellig op uit gaan. Klinkt dat je als muziek in de oren? Boek dan snel je verblijf bij dit gezellige vakantiepark!