Drie tips voor het kiezen van dé perfecte verlovingsring

De meeste mannen kunnen wel wat tips gebruiken voor het kiezen van dé perfecte verlovingsring voor zijn verloofde. Wij hebben hier drie tips beschreven die jou kunnen helpen om een mooie verlovingsring te kiezen waar ze heel blij mee zal zijn.

Alvast een extra tip: Ga met je verloofde een weekendje Antwerpen en koop daar een verlovingsring bij Diamore. Het adres voor een verlovingsring in Antwerpen. Ruim assortiment met werkelijk prachtige sieraden.

Verlovingsring van duurzame materialen

Als het goed is zal de verlovingsring voor jaren dagelijks gedragen worden en zal die waarschijnlijk heel wat stootjes te verduren krijgen. Daarom is het belangrijk om te kiezen voor duurzame materialen. Kies bijvoorbeeld platina, geelgoud, witgoud, diamanten of edelstenen. Dit zorgt niet alleen voor een prachtige uitstraling, deze materialen zijn oersterk. Ideaal voor een verlovingsring. Besparen op een verlovingsring is natuurlijk een no-go en een kwalitatieve ring kost nou eenmaal wat meer. Genoeg gespaard?

Observeer de andere sieraden

Smaken verschillen. De ring die jij in gedachte hebt vind je verloofde misschien helemaal niets. Daarom is het belangrijk om te observeren naar haar smaak. Observeer dus wat voor sieraden ze vaak draagt en baseer je keuze daarop. Heb je na het observeren nog steeds geen idee welke stijl ring je moet kiezen? Of draagt ze nooit sieraden? Kies dan gewoon een tijdloze verlovingsring. Hiermee zit je altijd goed, deze modellen passen werkelijk bij iedere vrouw.

Vraag het haar beste vriendin

De kans is groot dat haar beste vriendin beter weet welke verlovingsring ze graag zou hebben. Vraag haar beste vriendin dus gerust voor advies. Zij kan je helpen met het uitzoeken van dé perfecte verlovingsring.

Hoeveel moet een verlovingsring kosten?

Dit is misschien wel de meest voorkomende vraag van mannen over verlovingsringen. De prijs voor een verlovingsring is maar net wat je ervoor over hebt en wat je financiële mogelijkheden zijn. Een verplicht bedrag in euro’s is zeker niet de juiste aanpak.

Om het budget voor de verlovingsring te bepalen, kun je het maandelijks netto-inkomen als richtlijn nemen. Of een half maandsalaris als je wat krapper bij kas zit. Maar er is geen specifiek vast bedrag dat je minstens moet uitgeven aan een verlovingsring. Dit is puur een kwestie van eigen budget en natuurlijk de manier hoe je er tegenover staat. De daadwerkelijke waarde van een verlovingsring is onbetaalbaar. Uiteindelijk gaat het om een prachtige ring die symbool staat voor de toekomst die jullie samen staat te wachten.