Mutsen bedrukken, een leuk wintergeschenk

In de wintertijd is het soms lastig om een leuk cadeau te vinden, mutsen bedrukken is dan ook een leuke oplossing. De winters kunnen steeds kouder worden, een fijne warme muts is dan voor iedereen ook noodzakelijk. Wat is nou een leuke cadeau dan een bedrukte muts. U kan deze mutsen bedrukken met uw eigen logo of boodschap die u aan de ontvanger ovrver wilt brengen.

Het bedrukken van mutsen is zeer eenvoudig, meestal hoef je alleen het logo door te geven. Bent u op zoek naar een origineel en leuk cadeau of relatiegeschenk, dan kiest u voor mutsen bedrukken!

 

Mutsen bedrukken

 

Mutsen bedrukken

Het laten bedrukken van mutsen is meestal gemakkelijk aan te vragen, als je rondkijkt zijn er ook heel veel verschillende mutsen die bedrukbaar zijn. Meestal heb je keuze uit mutsen gemaakt van fleece en gebreide mutsen. De keuze hieruit is natuurlijk geheel naar eigen smaak, gezien beide soorten mutsen warmte bieden. Laat je de mutsen bedrukken met een eigen logo, zorg er dan wel voor dat alle details bedrukbaar zijn. Gezien het de plek waar het logo komt te staan meestal een beperkte grootte heeft.

 

Kerstmutsen bedrukken

Wilt u een keer iets ludieks doen rond de Kerst? Dan kan het een leuk idee zijn om kerstmutsen te laten bedrukken. Op die manier heeft u de klassieke kerstmuts bedrukt met uw eigen logo of slogan. Ieder bedrijfsfeest tijdens de Kerst zal een leuke wending krijgen, en het is natuurlijk een ludiek relatiegeschenk. Natuurlijk worden deze mutsen niet echt in het dagelijks leven gedragen, maar zullen ze wel veel gebruikt worden tijdens kerst evenementen. Immers hebben heel veel mensen geen voorraad aan kerstmutsen thuis liggen.

 

Combineer met sjaal of handschoenen

Wilt u mutsen bedrukken, maar vindt u dat een muts alleen nogal kaal is? Misschien is het dan leuk om ook een sjaal of handschoenen erbij te doen. Het grote voordeel aan een sjaal is dat deze genoeg ruimte heeft om bedrukt te kunnen worden. Doordat een sjaal relatief breed is, kan uw logo ook zichtbaar gedrukt worden. Een perfecte aanvulling bij een bedrukte mutsen natuurlijk.