De allermooiste canvas strandtas voor deze zomer

De winter ligt weer achter ons, dus we kunnen ons eindelijk gaan opmaken voor mooi weer en een zomer met veel stranddagen. De zon geeft mensen een vrolijker gevoel, dus wanneer je op een zonnige zomerdag op weg gaat naar het strand, dan mag een vrolijk gekleurde canvas strandtas niet ontbreken.

Meester in kleuren

De naam zegt het al, Kleurmeester.nl is een meester in kleuren en dat blijkt ook wel uit de vele soorten kleurige stoffen die zij verkopen. Na een kijkje op de website kom je direct helemaal in de zomerstemming. Vrijwel alle stoffen zijn vrolijk van kleur, meestal in een leuk streepmotief. Maar men verkoopt ook stoffen met een ander motief of vrolijke egale kleuren. Wanneer je zelf handig bent met een naaimachine, dan ben je hier aan het juiste adres voor een passende stof. Maar niet getreurd wanneer je niet zo handig bent. Kleurmeester.nl verkoopt ook kant-en-klare producten, zoals kussens, strandstoelen, tassen en tafellinnen. Deze kant-en-klare producten worden in eigen atelier gemaakt, zodat je goede kwaliteitsproducten kunt verwachten.

De canvas strandtas

Vooral wanneer je in de zomer op een hete dag met je gezin naar het strand gaat, heb je veel mee te nemen. Je moet aan allerlei zaken denken, zoals zonnebrand, zonnebrillen, handdoeken, het nodige eten en drinken en zwemkleding. Wat is er dan mooier dat je niet met veel verschillende tassen hoeft te slepen, maar alles in één strandtas kunt doen? Dat kan met de strandtas van Kleurmeester.nl. Deze tassen zijn er in allerlei vrolijke kleuren met streepmotief, zodat je er heel modieus bijloopt. En omdat hij van 100 % canvas is, is de strandtas sterk genoeg om alles te dragen. De tassen zijn verkrijgbaar in twee verschillende groottes: 48x36x10 centimeter en 62x40x22 centimeter. De twee tashengsels zorgen ervoor dat de tas gemakkelijk te dragen is. De tassen zijn voorzien van een ritssluiting, zodat er onderweg niets uitvalt. Uiteraard kun je de strandtas ook gebruiken als je niet naar het strand gaat. Ook voor een dagje uit voldoet deze tas prima om er veel spullen in op te bergen.

Doe-het-zelf strandtas

Je kunt de kant-en-klaar strandtas bestellen, maar als je het leuk vind om zelf met stoffen aan de slag te gaan, kun je ook een doe-het-zelf taspakket bestellen. Je krijgt de stof, materialen en de duidelijk uitgelegde werkbeschrijving geleverd, zodat je de tas helemaal zelf kunt maken. Een zelfgemaakte strandtas geeft voldoening, is een leuk tijdverdrijf en je kunt je zelfgemaakte strandtas vol trots aan iedereen laten zien.