Floris van Bommel het merk voor iedereen

Floris van Bommel

De eerste associatie die we maken met het merk Floris van Bommel is nette herenschoenen. Het soort schoen dat onder een pak wordt gedragen. Dit wordt zeker door het merk aangeboden, maar er is nog veel meer dan alleen nette schoenen. Floris van Bommel heeft ook veel sneakers in de collectie. Ja dat lees je goed! Het merk is iets moderner dan het merk ‘van Bommel’. En nee het blijft ook niet bij sneakers. Tegenwoordig heeft het topmerk ook heren-en-damesschoenen. Ben je nieuwsgierig naar het soort schoenen bij Floris van Bommel? Hier lees je meer over de verschillende soorten schoenen die het merk aanbiedt.

 

Nette Floris van Bommel schoenen voor het werk

Werk je in de diensten sector, dan is het  vaak zo dat je netjes gekleed moet. Een net pak  is waar je dan aan moet denken. Onder zo een pak worden dan vaak leren nette schoenen gedragen. De meest bekende schoenen van Floris van Bommel zijn het type nette herenschoenen. Van mooi leer en zeer stevige kwaliteit worden de beste schoenen gemaakt. Met een goede verzorging blijven de lerenschoenen daarom ook op en top voor een hele lange tijd. Voor de drukke zakenman is dit type schoen echt ideaal.

Floris van Bommel voor iedereen

Zoals je al hebt kunnen lezen, heeft het top merk niet alleen herenschoenen. Voor vrouwen wordt er ook genoeg aangeboden. Van sneakers tot sandalen en hakken. Floris van Bommel lijkt ook aan iedere vrouw gedacht te hebben. Het merk heeft leuke zomerse sandalen ideaal voor dit seizoen. Ook de sneakers voor dames zien er erg zomers en vrouwelijk uit door  bloemen details die eraan toegevoegd zijn. Ik raad vrouwen  zeker aan om ook eens een kijkje te nemen bij het merk. Je zult versteld staan van het uitgebreide aanbod bij Floris van Bommel.

Floris van Bommel sneakers

Sneakers bij Floris van Bommel, wat moet ik mij daarbij voorstellen denk je misschien. De sneakers zijn heel divers en hebben allen een eigen karakter. Een beetje zoals wij mensen dat ook hebben. Er is voor elke type persoon wel een sneaker die er perfect bij past. De sneakers hebben leuke prints, maar komen ook voor in eenkleurige modellen. Wat eigenlijk alle schoenen bij het merk hetzelfde hebben is het draagcomfort. De schoenen zijn totaal niet zweterig en zool loopt heerlijk. De sneakers zijn daarom ook prima geschikt voor lange wandelingen en een avondje uit.

Waarom niet?

Dit merk is voorzien van een goede kwaliteit. Dat is toch iets dat erg belangrijk wordt gevonden. Je wilt immers niet dat die o zo mooie schoenen na een maand al stuk zijn. Er is voor iedereen wel iets dat helemaal bij hem of haar past. En de schoenen zijn ook online verkrijgbaar, neem dus vooral ook een kijkje.