Schitterende sieraden en horloges van Danish design

Danish design is een schitterend merk. Je ziet het al aan de naam. Het merk onderscheidt zich door het prachtige Scandinavische design. Simpel, maar elegant. En hartstikke goed draagbaar bij alle denkbare gelegenheden. De meest bekende ontwerpen van Danish design zijn toch de horloges. Maar wist je dat ze ook schitterende andere sieraden ontwerpen en maken? Er is altijd iets van jouw smaak en portemonnee bij. Kijk voor de grap maar eens op bovenstaande site. Maar pak een kopje koffie of thee voor je ervoor gaat zitten. Want er zijn zoveel verschillende sieraden en horloges, daar moet je even de tijd voor nemen.

Danish design voor mannen en vrouwen

De horloges van Danish design zijn in verschillende lijnen verkrijgbaar. Twee lijnen voor mannen en twee lijnen voor vrouwen. Het onderscheid in de lijnen wordt gemaakt door de gebruikte materialen. Danish design gebruikt óf edelstaal óf titanium. Beide zijn praktisch onverwoestbare materialen die dus heel lang mee gaan. En dat komt mooi uit. Want wanneer je eenmaal een horloge van Danish design om je pols hebt, wil je deze nooit meer af doen.

Sieraden van Danish design

De (dames) sieraden van Danish design zijn allemaal uitgevoerd in titanium. Een van de grote voordelen van titanium is dat het lichtgewicht is. De sieraden zijn hierdoor prima te dragen. Ook gewoon in het dagelijkse leven. Tijdens de dagelijkse activiteiten. Tijdens het sporten. Noem maar op. Het strakke tijdloze design maakt dat de sieraden van Danish design goed te combineren zijn met allerlei soorten kleding. Of je nu gaat voor een zomerjurkje, een spijkerbroek met shirt of een lekkere wintertrui. Deze sieraden staan overal even mooi bij.

Danish design online kopen

Alle sieraden en horloges in de webshop zijn op voorraad. Het voordeel daarvan is dat je, wanneer je voor 17.00 uur bestelt, je de volgende dag je bestelling al in huis hebt. En daar word ik altijd extra blij van. Als je een keuze hebt gemaakt en je moet dan nog wachten… Dat duurt dan zó lang! Deze webshop heeft nog een extra voordeel. Iedere bestelling boven een bedrag van €49,00 wordt gratis verzekerd verzonden. Zo weet je zeker dat jouw bestelling ook echt aankomt. Er zijn online diverse betalingsmogelijkheden waar je uit kunt kiezen. Zelfs afterpay behoort tot de mogelijkheden! Wanneer je toch even wilt voelen aan echte sieraden en horloges kan dat ook. Deze webshop heeft ook echte winkels. Deze vind je in Hillegom en Zutphen.